Skip to content

Artkkelin kirjoittaja: Sonja Baer 29.6.2018

Sosiaalisen median data ja historia lukuina

Verkon avoin, arvokas data valuu hukkaan ilman hyödyntämistä. Siinä on Futusomen ydin: me teemme vaikeasti hyödynnettävästä helppokäyttöistä, mutkikkaasta ymmärrettävää ja saavuttamattomasta saavutettavaa. Tähän ei moni pysty, sillä se on teknisesti niin haastavaa. Meille se on jokapäiväistä työtä, ja sitä mitä rakastamme tehdä.

[ Teemme verkon avoimesta datasta kaikille helppokäyttöistä. ]

Hyödynnämme koneoppimista automatisoimalla datan keruuta ja jalostamiseen liittyviä ongelmia. Kehitystiimimme työskentelee jatkuvasti pitääkseen asiakkaamme tyytyväisinä datan laatuun ja määrään.

Verkosta löytyy esimerkiksi sosiaalisen median kirjoituksia, myynti-ilmoituksia, yritysten kotisivuja, työpaikkailmoituksia, uutisia, tiedotteita ja patenttirekisteröintejä. Dataa analysoimalla ja ottamalla siinä oleva tieto osaksi päätöksentekoa saadaan aitoa kilpailuetua. Hyödyntämisesimerkkejä löytyy esimerkiksi myynnissä, markkinoinnissa, viestinnässä, markkinatutkimuksessa, vakuutusten korvauskäsittelyssä, sijoitustoiminnassa, luottoluokittamisessa ja perustutkimuksessa.

Tässä ainutlaatuisia sosiaalisen median lukuja vuosilta 2015, 2016 ja 2017. Futusomen data kattaa sekä nykyhetken että pitkän historian lukuisista somen eri kanavista.

Ota yhteyttä!

Tarvitsetko verkossa olevaa dataa ja haluat päästä siihen käsiksi kustannustehokkaasti ja vaivatta?
Ota meihin yhteyttä!

Lue miten verkkodataa voi hyödyntää

Lue tuotteistamme

Datamania