Skip to content

Palvelut

Haluatko hyödyntää verkkodataa, mutta et halua käyttää aikaasi sen haalimiseen vaan datan jalostamiseen ja analysointiin liiketoimintasi tueksi.

Avoin verkko on pullollaan dataa. Verkosta löytyy esimerkiksi sosiaalisen median kirjoituksia, myynti-ilmoituksia, yritysten kotisivuja, työpaikkailmoituksia, uutisia, tiedotteita ja patenttirekisteröintejä. Ongelmaksi verkkodatan hyödyntäjälle muodostuu usein verkkodatan saatuvuus.

Vaikka data on kaikkien saatavilla julkisessa verkossa se on liian sotkuista hyödynnettäväksi sovelluksissa sellaisenaan. Me keräämme datan verkosta puolestasi ja tarjoamme sen käyttöösi helposti muodossa joko käyttöliittymän tai ohjelmointirajapinnan (API:n) kautta. Sinun ei tarvitse investoida suuria summia rahaa voidaksesi hyötyä verkkodatassa piilevästä arvosta.

 

Ota yhteyttä

Toimialoja, joissa verkkodataa jo hyödynnetään

Dataa vakuutusyhtiöille

Keräämämme myynti-ilmoitusaineisto auttaa vakuutusyhtiöitä tekemään oikeita korvauspäätöksiä vahinkokäsittelyssä, petostutkinnassa ja korvausautomaatiossa.

Dataa tutkimukseen

Verkkodata on rikasta tutkimusdataa. Älä tuhlaa aikaasi tutkimusaineiston keräämiseen verkosta. Tarjoamme sinulle helppokäyttöisen työkalun ja mahdollisuuden ladata valmiita tutkimusaineistoja.

Dataa markkinointiviestintään

Futusome muuttaa datan tavallisen ihmisen luettavaksi. Kattavasti ja monikanavaisesti. Se säästä aikaa ja rahaa.

Dataa kumppaneille

Keräämme datan puolestasi ja toimitamme sen käyttöösi JSON tai CSV-muotoisena HTTP-hakurajapinnan kautta. Kun annat meidän hoitaa datankeruun, voit itse keskittyä datan jatkojalostamiseen, analysointiin ja tulosten tulkintaan tai palvelusi myymiseen.