Skip to content

Dataa
markkinointiviestintään

Haluatko ymmärtää asiakastasi paremmin? Tietää mitä brändistäsi puhutaan ja mitä toimialallasi tapahtuu? Somesta löydät ihmiset mielipiteineen ja ideoineen. Ajoita kampanjasi oikein, tee juuri sinun kohderyhmääsi koskettavia sisältöä tai auta asiakkaitasi laajasti eri somen kanavissa.

Futusomen avulla käytössäsi on mittava data sosiaalisesta mediasta. Kun haet brändiä googlemaisella työkalullamme, näet täysin reaaliaikaisen tilanteen kaikista somen eri kanavista, mutta yli kolmen vuoden historialla höystettynä. Käsissäsi on aarre … ja me kutsummekin sitä salaa Taikatyökaluksi!

[ Varoitus, tähän voi jäädä koukkuun! ]

 

Kattava

Me takaamme, että saat meiltä kattavimmat lähteet suomisomesta.

Suomen Paras Somedata

Yhdessä paketissa laatu, kattavuus, helppous.

Historia

Kolme vuotta somen historiaa on poikkeuksellinen näkymä. Tilanne nyt, eilen, tulevana toissapäivänä.

Keskity parempaan asiasymmärrykseen, älä datan haalimiseen!

”Kiitos Futusomen, asiakkaillamme on tänä päivänä käytössä Suomen kattavin ja laadukkain sosiaalisen median data.”, Martin Illman, maajohtaja Meltwater

Liian hyvää ollakseen totta?
Data tai uusi työkalu ei vie työpaikkaasi, päinvastoin, se luo niitä! Pelkällä datalla ei tee mitään, jyvät pitää osata poimia eli pitää olla näkemys ja ymmärrys olennaisesta. Mutta kyllä, voit tehdä markkinatutkimusta uudella näkökulmalla tutkimalla ihmisten jakamia aitoja sisältöjä ja suosituksia. Viestinnän mittarit huutavat reaaliaikaista dataa ja somesta voi tutkia ilmaisia ideoita kohdennettuun markkinointiin.

Datan laatu ja kattavuus
Futusomen työkalu koostaa ymmärrystä kaikista sosiaalisen median kanavista. Ei vain Twitteristä ja FB:stä, vaan myös keskustelupalstojen sisällön, blogit ja uutissivujen kommentit, Instagramin, Pinterestin ja Youtuben sisällöt. Reaaliaikaisesti. Lisäksi käytössäsi on yli kolmen vuoden historia, jolloin ilmiöihin ja asioihin saa hetkessä myös perspektiiviä.
Jos suomen paras somedata ei riitä, voit laajentaa näkymääsi myös muuhun dataan: uutisia, tiedotteita, työpaikkailmoituksia, yritysten kotisivuja.

Futusomen työkalusta voit ladata dataa ulos helposti jatkokäyttöä varten. Hintaan kuuluvat koostetiedot excel-muodossa, viestisisällöt ladataan suoraan käyttöliittymästä erillismaksusta. Vai kiinnostaako data rajapinnan kautta? Lue lisää API-käytöstä täältä >>

Suomitwist
Futusomen hakukone osaa suomea: se taivuttaa suomen kielen sanat ja rakentaa sisällöstä relevantteja sanapilviä. Myös adjektiivipilviä! Voit tutkia sisältöjä näppärän selaimessa toimivan työkalun avulla ja rajata tuloksia mm. ajalla, lähteellä, kirjoittajalla sekä tietysti sanoilla.

Hinta & käyttö
Saat Futusomen työkalun käyttöösi vaikka saman tien ottamalla meihin yhteyttä. Sen kuukausihinta on 500e (alv0%) / Y-tunnus ja käyttö alkaa kuukauden määräaikaisella jaksolla ja siihen sisältyy koulutus.

Take a look what our customers say about this product

Datamania