Skip to content

Palaa takaisin

Full stack kehittäjä

Oletko kehittäjävelho, jolla on kokemusta koodaamisesta monesta eri tekkistäkin osa-alueesta? Tarvitsemme rautaista koodaus- ja tuotekehitysosaamista vahvistaaksemme edelleen asemaamme syntyvässä olevan avoimen datan markkinan eturintamassa.

Työn kuvaus​

Futusome etsii kasvavaan joukkoonsa kehittymiseen ja kehittämiseen intohimoisesti suhtautuvaa full stack kehittäjää. Tulet osaksi ketterää tuotekehitystiimiämme, jonka vastuulla on kehittää avoimen datan keräämiseen, jalostamiseen ja jakeluun suunniteltua järjestelmäämme.

 • Kehität avoimen datan keräysjärjestelmäämme, jolla Futusome kerää ja jalostaa verkosta löytyvää avointa dataa. Futusomen tuotteiden ytimessä on aina laadukas ja kattava data ja suuri osa tuotekehityksestämme suuntautuu datan keruuautomaation ja rikastusmenetelmien kehittämiseen.
 • Kehität hakurajapintoja ja käyttöliittymää, joilla varmistamme sen, että asiakkaamme ja kumppanimme saavat keräämämme datan hyötykäyttöön. Jakelemme dataa sekä ohjelmallisesti rajapintojen avulla että visualisointuna käyttöliittymässä.
 • Pääset halutessasi osallistumaan datan tuotteistamiseen ideoimalla yhdessä myyntitiimin kanssa, millaisia tuotteita datan avulla voitaisiin jatkossa rakentaa

Osaaminen ja taidot

Avainteknologioitamme ovat: Java, ruby, JavaScript, lucene, rails, AngularJS ja linux. Arvostamme mm. osaamista hakumoottoreista, rajapinnoista, koneoppimisesta ja hajautetuista järjestelmistä.

Teknologiaosaamisen lisäksi työssä onnistuminen edellyttää:

 • Intohimoa kehittymiseen ja kehittämiseen. Futusomen kaikkien tuotteiden takana olevan rikkaan datan keruu- ja jalostusmenetelmien kehittäminen vaatii itsensä jatkuvaa haastamista ja kehittymistä osa-alueille, jotka eivät välttämättä ole tuttuja.
 • Soveltuvaa koulutusta. Painimme jatkuvasti haastavien tiedon keruuseen, rikastamisen ja hakemiseen liittyvien ongelmien parissa. Jotta sinulla on riittävät edellytykset ratkaista ongelmia, sinulla täytyy olla riittävästi taustatietoa. Edellytämme vähintään korkeakoulutason soveltuvaa koulutusta tietojenkäsittelystä tai ohjelmoinnista.
 • Rautaista Full Stack ja Java-osaamista. Olet jo hankkinut kokemusta ketterissä ohjelmistokehitystiimeissä, suhtaudut tuottamaasi koodiin vakavuudella ja tuotat testattua ja selkeää koodia. Lisäksi pystyt tekemään tarpeen mukaan sekä järjestelmä- että käyttöliittymäkehitystä ja hallitset Java-ohjelmoinnin hienoudet.

Arvostamme lisäksi:

 • Osaamista ja kokemusta seuraavista teknologioista: Java, lucene, ruby, rails, linux, Javascript ja AngularJS. Ohjelmistomme on kehitetty näillä teknologioilla.
 • Tietoja ja taitoja hakumoottoreista, rajapinnoista, koneoppimisesta, tiedonlouhinnasta, hajautetuista järjestelmistä ja linux-pohjaisista käyttöjärjestelmistä Teemme töitä massiivisten datamäärien kanssa, joiden päälle rakennamme hakumoottoreita ja käyttöliittymiä. Kaikki osaaminen tiedonhausta tai tiedon rikastamisesta on plussaa.
 • Ideointikykyä, intoa, näkemystä, tahtoa ja sisua.

Tietoa Futusomesta

Futusome on vuonna 2013 perustettu avoimen ja julkisen datan keräämiseen ja jalostamiseen erikoistunut yritys.

 • Olemme kasvaneet orgaanisesti tulorahoituksella kolmesta perustajasta yli kymmenen hengen tiimiksi
 • Futusome on ketterä start-up. Näet työsi tulokset nopeasti käytännössä ja onnistuessasi sinulla on mahdollisuus olla jatkossa osa Futusomen avainhenkilöstöä.
 • Data on uusi öljy. Avoimen datan hyödyntäminen kasvaa rajusti lähitulevaisuudessa. Olemme uuden datamarkkinan eturintamassa.

Hakemukset ja tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen juho@futusome.com