Skip to content

Sonja Baer

Asiakkuusjohtaja

sonja@futusome.com

+358 40 173 7123

Artikkeleita kirjoittajalta Sonja Baer

Avainsana: analyysi Avainsana: sosiaalisen median data

Miten hyödynnät sosiaalisen median historiaa?

Sosiaalinen media on ihmisten megafoni. Hyödyntämällä tätä keskustelua voidaan löytää piilossa olevia ilmiöitä, ideoita tai ongelmia, joiden avulla yritykset voi ymmärtää asiakastaan paremmin.

8.8.2017

Avainsana: hyödyntäminen Avainsana: sosiaalisen median data

Data-ajan planner mutuilee, datailee ja tietää – osa 1

Teetkö työksesi strategioita, luovaa suunnittelua tai analyysejä? Hyvä, lue tämä. Lupaan sinulle ajansäästöä, uusia ideoita ja lisää kassavirtaa SomeTutkijan käytön avulla. Mahtavien asiakkaiden ja Futusomen tiimin kanssa brainstormatessa olen huomannut, että SomeTutkija on oikeastaan plannerin paras kaveri.

16.12.2016

Avainsana: hyödyntäminen Avainsana: sosiaalisen median data

Some muuttaa jo maailmaa, muuttaako se sinun toimintaasi?

Miten mediaseuranta ja someseuranta eroavat toisistaan? Miten hyödynnän käytännössä somen sisältöjä? Vastaukset näihin kysymyksiin löytyvät tästä tekstistä.

24.11.2016

Avainsana: sosiaalisen median data

Kun kansa kiinnostui, markkina muuttui – someilmiöstä kaupan tiskille

Kasvisruoan ja vegaanisen ruoan suosio on noussut tämän vuoden aikana enemmän kuin koskaan, kirjoittaa Helsingin Sanomat. Ilmiö ei taatusti ole jäänyt keneltäkään huomaamatta; vihikset, nyhtikset ja härkikset ovat olleet jo hetken aikaa somen kuuminta hottia.

4.11.2016

Avainsana: hyödyntäminen Avainsana: sosiaalisen median data

Viraalivahti kommunikaatiokeskuksiin

Viraalivahti on Futusomen työkalu, joka valvoo sosiaalista mediaa ja nostaa ilmiöiksi nousevia some-viestejä käyttäjän näkyville. Se mitä ampparit.com tekee uutisotsikoille, Viraalivahti tekee sosiaaliselle medialle.

4.9.2015