Skip to content

Juho Muhonen

Toimitusjohtaja

juho@futusome.com

+358 44 515 0070

Artikkeleita kirjoittajalta Juho Muhonen

Avainsana: hyödyntäminen Avainsana: verkkodata

Teetkö päätöksiä satunnaisella googlettelulla vai smart datalla?

Oletko tullut ajatelleeksi, että verkossa olevaa dataa voidaan hyödyntää osana yrityksenne päätöksentekoprosessia? Lue miten.

22.1.2018

Avainsana: hyödyntäminen Avainsana: sosiaalisen median data

Data-ajan planner mutuilee, datailee ja tietää – osa 2

Tarvitsetko tarkkaa dataa siitä, missä, kuinka paljon ja mitä asiakkaastasi on puhuttu somessa vaikkapa Black Fridayna? Haluatko löytää alasi vaikuttajia puhumaan tapahtumaasi? Tässä blogin toisessa osassa kerron lisää siitä, miten strategiset toimistot voivat hyödyntää SomeTutkijaa sekä siitä ladattua dataa.

2.1.2017

Avainsana: avoin data Avainsana: hyödyntäminen Avainsana: verkkodata

Internet – Avoimen Datan Apaja

Aluksi pari ilmeistä ja tunnettua faktaa Internetistä: Avointa ja julkista dataa on verkossa. Paljon. Dataa syntyy verkkoon koko ajan lisää.…

3.3.2016

Avainsana: hyödyntäminen Avainsana: sosiaalisen median data

Some muutti mediaseurannan 2006 – nyt vuorossa on markkinatutkimus

Markkinatutkimuksessa käytetty data kerätään edelleen enimmäkseen kyselytutkimuksien tai haastattelujen avulla. Perinteiset tutkimuksia tekevät talot ovat jämähtäneet rutiineihinsa. On helppo arvata, että pienet ketterät toimijat tulevat kovaa ohi, kun markkinatutkimusmarkkina kokee saman murroksen kuin mediaseuranta.

9.1.2016

 

#Digitalist – analyysi vol.2

Heinäkuussa julkaisin analyysin #digitalist-hashtagin alla käytävästä keskustelusta. Heinäkuisen analyysin tuloksena totesin, että pieni aktiivinen joukko vastaa erittäin suuresta osasta tunnisteen…

20.10.2015

Avainsana: sosiaalisen median data

Sosiaalinen televisio

Futusome on omalta osaltaan mukana television sosiaalistumisessa. Toimitamme reaaliaikaisen some-seurannan Nelosen uuteen Tripla-tuotantoon. 

9.10.2015